Жената на Асен Блатечки гледа сина му от Диляна Попова

...
Жената на Асен Блатечки гледа сина му от Диляна Попова
Коментари Харесай

Жената на Блатечки гледа сина му от Диляна

Жената на Асен Блатечки гледа сина му от Диляна Попова от няколко дни в дома си, написа в. "България Днес ".

Режисьорката Катерина Горанова се грижела за дребния Борил, до момента в който майка му е в Англия на посетители на своята най-хубава другарка. Моделката помолила Блатечки да гледа детето, до момента в който е отвън страната. Актьорът в началото отказал поради жена си, само че се оказало, че Горанова е претърпяла изневярата му и няма нищо срещу да прекара малко време със сина му.

Блатечки и режисьорката имат щерка Катерина, която обожава дребното си братче. За 4-годишния наследник на моделката Диляна Попова и артиста Асен Блатечки това не е първо посещаване при мащехата. Детето с наслада отива в нейната къща, тъй като среща положително отношение. Борил всеки уикенд е с татко си, жена му и сестра му Катерина. Това се случва след едногодишната му възраст - момента, в който Борил проходил. И този път детето сигурно ще си хапне от обичаните биоколбаси, които за първи път опита при татко си. Режисьорката Катерина ги купува особено за детето.

"Много ги хареса, в този момент се чудя какво да го върша, тъй като не му давам месо. Поръчах няколко типа салами, даже кренвирши от разнообразни марки, само че все нещо не ми харесва. Сега съм се обърнала към другарка във Виена, от която ще получа най-малко чисто месо, тя е вносител ", написа в един от форумите Диляна Попова, която е върл вегетарианец.

Красавицата не яде месо от много време и на дребния си правоприемник до неотдавна давала единствено плодове, зеленчуци, варива и риба.

"Сега ще се принудя и да му сготвям с месо. Баща му доста обича, тъй че това не би трябвало да е проблем. А и моето семейство доста ми оказва помощ в семейството ", хвали родителите си Диляна.

Всяка година моделката отпрашва за почивка отвън България по седмица, в която Борил е или при татко си, или при сестра й и родителите й.

Откакто детето навърши три години обаче, Диляна към този момент върви и на море с него. Миналата година двамата бяха в Гърция.

Моделката пази Борил като очите си, само че е удовлетворена, когато е с татко си

"Имам цялостно доверие на татко му, както и на Катерина. С нея не съм в спор ", споделя Диляна Попова.

Моделката продължава с сполучливия си фешън бизнес, който от години развива, даже през декември направи ревю на новата си визия дрехи за 2019 година "Очаквам и нов филм, тъй че не мога да се оплача от липса на работа ", споделя Диляна.

Блатечки от своя страна също не стопира да работи. Освен на театрална сцена Асен се изявява и като режисьор.

"Малко е сложна работата с режисьорството заради неналичието на пари за реализация на планове ", показа ни Блатечки.

Въпреки това той не се отхвърля да прави ситуационни комедии и дълбоки психически драми за своите сътрудници точно като режисьор.

"Единственото, в което към този момент не бих се присъединил, е клип на Мария или Глория. Не че не ги одобрявам, просто нямам потребност от сходен вид показност ", безапелационен е с днешна дата Асен Блатечки, който се ориентира и към филми за огромен екран.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР