Жената на алпиниста Боян Петров, който изчезна безследно преди две

...
Жената на алпиниста Боян Петров, който изчезна безследно преди две
Коментари Харесай

Жената на Боян Петров повече от месец помага на лекарите срещу COVID-19

Жената на алпиниста Боян Петров, който изчезна безследно преди две години в Хималаите - Радослава Ненова, оказва помощ на лекарите, борещи се с COVID-19 в Александровска болница.

Тя е доброволец повече от месец и се изправя очи в очи с заболяването.

В персоналния си профил във фейсбук Ненова споделя за това какво е да бъдеш на първа линия против COVID-19.

На една от фотосите тя демонстрира по какъв начин доктор държи ръката на своя пациентка, с цел да не се опасява и написа следното: „ Съвсем сама и уплашена в незабавното поделение на Александровска болница... Ничий живот не е просто статистика. Никой не трябва да бъде изоставян в най-тежките моменти. Никое положително не е на вятъра! Човек се схваща какъв е не във времето, а в обстановките! ".

" Всяка жена мечтае да се види в бяло " споделят всички.....но имам чувството, че отново не съм схванала вярно.... ", написа тя над друга фотография.

" Вярвам, че има Бог. В моите показа той е вселенска сила и не стои в църквата. Стои в сърцата ни. Вярвам, че вижда всичко и не го интересува дали се вършим на положителни, а дали в действителност сме положителни!
Отгоре всичко се вижда ", написа още Радослава.

P.s. Спрете да ме питате за ръкавиците! Имам S-а са транспарантни. Освен на Бог разгадавам и на себе си, добавя още тя.

" Вътрешната хубост е доста значима, когато изглеждаш по този начин. Доброволстваме в незабавното и се увещавам, че и този път хубостта няма да избави света ", написа Ненова над своя фотография, на която е облечена с защитен костюм.

Нейните почитатели в мрежата се трогват от историите, които споделя, и не стопират да й се възхищават за благородното дело. " България Днес "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР