Жената манипулира мъжа, когото не обича! Някои жени просто умеят

...
Жената манипулира мъжа, когото не обича! Някои жени просто умеят
Коментари Харесай

Предателството на една съпруга

Жената манипулира мъжа, който не обича!

Някои дами просто умеят да употребяват мъжете. Рано или късно всичко става ясно, връзките се срутват и браковете се разпадат.

Но по какъв начин претърпява това мъжът, изключително в случай че откровено обича спътницата си и не е очаквал изменничество от нейна страна?

Женени сме от 6 години. Когато се срещнах с Таня, тя към този момент беше разведена. Това въобще не ме тормози, както и обстоятелството, че преди нея не съм имал сериозна връзка.

Срещахме се половин година, след което й предложих брак. Тя отхвърли да живее с родителите ми. Нямах задоволително пари за лично жилище. Но можех да си разреша да наема апартамент.

За да печеля пари, взех решение да отпътува в чужбина. Приятел ми оказа помощ да си намеря хубава работа. Прибирах се много рядко, желаех да развеселявам жена си допустимо най-скоро. Отне ми година и половина, с цел да купя къща. Трябваха ни пари за ремонт. Отново отпътувах в чужбина.

Тогава Таня стартира да загатва, че имаме потребност от кола. Като последния простак изпълних и това нейно предпочитание. Най-накрая живеех вкъщи, съумях да си намеря и работа. Мислех, че най-сетне всичко ще се подреди.

Но се случи нещо, което в никакъв случай няма да схвана. Един ден се прибрах по-рано от нормално и чух жена ми да беседва с приятелката си по телефона. Тя беше толкоз увлечена, че даже не ме видя.

Думите на Таня накараха краката ми да се подкосят. “Скъпа, какви деца?! Няма да раждам, най-малко не от него. Не го обичам, не помни ли? ”

След толкоз години фамилен живот да чуеш сходно нещо е изтезание. Стоях на прага и не можех да допускам на ушите си. Направих всичко за жена си, мислех, че най-сетне можем да живеем умерено. Но се оказва, че жена ми е намерила идеалния метод да ме употребява.

Правех всичко, което пожелаеше. Разбира се, поговорих с нея. Тя стартира да се оправдава, че говорела за времето, когато сме се срещнали и че в този момент всичко е друго.

Не знам по какъв начин да приема думите й в този момент. Отначало си помислих, че може да съм се объркал. И тогава зададох въпрос на Таня: „ Ако всичко това не е правилно, тогава можем ли да помислим за раждане на дете? Точният миг може в никакъв случай да не пристигна, времето е толкоз мимолетно … “

Вижте още: Аржентински бисквитки с заряд

В отговор брачната половинка ми ме погледна многозначително и сподели, че още не е подготвена за деца. В погледа й имаше нещо толкоз непознато … В този миг разбрах, че всичко, което тя сподели по телефона е било истина.

Никога през живота си не съм се чувствал толкоз излъган. Жена ми просто ме е манипулирала през всички тези години? Как да намеря сили да оцелея при бракоразвод? Дори не мога да мисля за това.

Жената манипулира мъжа, когато не обича, само че всичко рано или късно става ясно.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР