Жената Козирог може да бъде много упорита и да не

...
Жената Козирог може да бъде много упорита и да не
Коментари Харесай

Жената Козирог - строгата дама, която с лекота постига целите си

Жената Козирог може да бъде доста упорита и да не се отклонява от определените от нея пътеки за нищо на света. Нейната самостоятелност и естествените и лидерски умения постоянно провокират злоба в хората към нея. Тя е алфа жена, която ще стреля, в случай че бъде предизвикана, въпреки че рядко избухва. Тя избира по-мекият метод да се оправи с проблемите. Жената Козирог приема всеки неуспех или стихия като метод да върви напред и да израства, в което се крие и силата и. Тя с лекост се оправя с всяко препядствие и постоянно оставя другите зад тила си. Жената Козирог е онази жена, която реализира задачите си с лекост и която има вяра изцяло в себе си и качествата си да бъде постоянно на върха.
Жената Козирог и любовта
Жената Козирог не се влюбва от пръв взор, нито губи време за безсмислени флиртове. Любовта е съществено нещо за нея. Тя има вяра в любовта, само че няма да остави нещата в ръцете на ориста. Наблюдателна и анализираща, тя прекарва известно време, в опит да опознае колегата си и нормално се оставя да се влюби изцяло, едвам когато знае всичко за него. Понякога обаче тя оставя страстите да надделеят и се отдава на възприятията си.
Жената Козирог и кариерата
Г-жа Козирог се усеща най-удобно когато работи в проведена и структурирана среда, където тя ще й предложи доста от уменията си. Тя се стреми да се движи в света на бизнеса и когато стигне там, тя ще бъде един в действителност добър началник. Сигурността е доста значима за нея.
Жената Козирог и здравето
Известна със своята суровост и съвестност, дамата Козирог доста добре знае кое е вярно и кое не за нейното тяло. Ето за какво тя постоянно е склонна да се подлага на диети, с цел да бъде във форма и да се усеща добре. Тя рядко страда от болести и постоянно знае по какъв начин бързо да се оправи с настинките.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР