Жената, която захвърли новороденото си дете във външна тоалетна във

...
Жената, която захвърли новороденото си дете във външна тоалетна във
Коментари Харесай

Майката, изхвърлила новороденото си дете в тоалетна във Врачанско: Беше мъртвородено

Жената, която захвърли новороденото си дете във външна тоалетна във врачанското село Радовене, твърди, че бебете се е родило мъртво.
"Детето беше мъртвородено. Изпитвах големи болки ", това съобщи 36-годишната Атанаска, пред БТВ. Тялото на детето е намерено във външната тоалетна, покрито с камъни. Разследващите занапред ще откриват дали има принуждение.
По случая стартира следствие на способените органи и дали е имало принуждение и ликвидиране. Атанска, която е позната измежду локалните като Ася, е от Пазарджишко и се е срещнала с Миглен по интернет, след което те завижели на фамилни начала в Радовене.
"Мислех, че детето беше наше. Не знам дали ще й простя. Нямам никаква виновност за случилото се ", сподели 24-годишният Миглен.
Наскоро дамата била призната в болница. Твърдяла, че е бременна в четвъртия месец.
Жената има 4-годишно дете от различен мъж, което в този момент е настанено в обществена институция. "Семейството не е неприятно. Нея не я познавам. Тя е неотдавна тука с Миглен. Иначе се уважаваха. Ходиха на кафе дружно. Не знам в кой месец е била бременна. Не са неприятни хората. Разбират се. Всички ги уважаваха. Ние разбрахме, че нещо става, когато пристигна полицията, пожарната, колата за спешна помощ. Аз въобще не съм разговарял с нея ", разкри комшия от селото.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР