Жената, която се самозапали с бензин в Кочериново, се оказа

...
Жената, която се самозапали с бензин в Кочериново, се оказа
Коментари Харесай

Запалилата се жена е майка на три деца

Жената, която се самозапали с бензин в Кочериново, се оказа майка на 3 деца.

В Кочериново разясняват, че Елена идвала постоянно в бащината си къща, другояче живеела в дупнишкото село Яхиново. „ Доколкото знаем тя имаше някакъв проблем. Още като дребна беше претърпяла покруса. Хората споделя, че разкрила майка си да виси на бесилото. Дали е по този начин не знаем, само че в този момент кой ще огледа децата й. Ако оцелее то ще се лекува месеци. Потресени сме от случилото се “, разясниха ден след случая в Кочериново. Никой не можеше да си изясни за какво Елена е решила да се самозапали, не е оставила и предсмъртно писмо, съобщи Монитор.

Трагедията се случи в сряда, когато Елена пламнала пред очите на съседи в региона на стадиона в Кочериново. На помощ се притекли намиращите се наоколо хора, след минути пристигнал и екип на пожарната работа.

Пристигналата кола за спешна помощ от Спешна помощ в прилежащия град - Рила - я транспортирала до незабавното поделение в регионалната болница в Благоевград.

Според лекарите степента на изгаряне на части от тялото ѝ е 70%.

Дежурна следствено-оперативна група от районно управление (на МВР) – Рила, е направила оглед на място, по случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР