Жената, която се надява да бъде следващият Taoiseach - министър-председател

...
Жената, която се надява да бъде следващият Taoiseach - министър-председател
Коментари Харесай

Suella Braverman „в морето и невежа“, президентът на Шин Фейн предупреждава

Жената, която се надява да бъде идващият Taoiseach - министър-председател на Ирландия - приказва извънредно за Sky News в навечерието на годишната конференция на своята партия. < /p> Изображение: Министърът на вътрешните работи Суела Брейвърман разказа демонстрациите в поддръжка на Палестина като „ маршове на омразата “

Г-жа Макдоналд сподели: „ Мисля, че това показва степента, до която държавното управление на торите, и може би тя в частност, са в морето и невежи във връзка с ирландските въпроси, а също и... дистанцията сред държавното управление на торите и подобен голям брой хора в Англия и цяла Англия.

„ Те бяха невероятни, меко казано безполезни, в доколкото в последна сметка те отвличат вниманието от обстановка, която не би могла да бъде по-сериозна.

" Мисля, че би било по-добре за нея и за държавното управление да се причислят към другите и да призоват за преустановяване на огъня. < /p>

„ Прави ми усещане, че на този стадий държавното управление в Лондон в действителност е малко минал занаятчия на безпричинните обиди.

Северна Ирландия: DUP желае „ сеизмично “ предложение от Downing Street за възобновяване на шерването на властта в Stormont

„ Ако концепцията е просто да се сътвори разделяне или да се провокира несъгласие, тогава тя е постигнала тези цели. “

Г-жа Макдоналд сподели, че водачът на лейбъристите сър Кийр Стармър „ бърка и по двата въпроса “ за преустановяване на огъня в Близкия изток и времето за референдум за ирландското единение.

Правене на съпоставения сред Ирландия и Палестина, госпожа Макдоналд сподели, че ирландският народ има дълбока и необятно публикувана принадлежност към палестинците по исторически и модерни аргументи.

Тя сподели: „ Ирландия е необвързана и военно неутрална, само че ние не сме неутрални, когато става дума за въпроса за интернационалното право и ние не сме неутрални, когато става въпрос за правото на палестинския народ на самоопределяне.

„ Ние не сме неутрални, когато споделяме, че Израел би трябвало да бъде държан виновен в продължение на десетилетия, генерации нарушавания на правата на индивида.

„ Ние също осъзнаваме, че с цел да стигнете до място на мир и споразумяване, би трябвало да имате приобщаващ развой. Научихме това в Ирландия, нали?

„ Това е единственото нещо, което работи. “

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР