Жената, която обвини актьора Джонатан Мейджърс, че я е нападнал

...
Жената, която обвини актьора Джонатан Мейджърс, че я е нападнал
Коментари Харесай

Обвинителят на Джонатан Мейджърс, арестуван в Ню Йорк, няма да бъде преследван

Жената, която упрекна артиста Джонатан Мейджърс, че я е нападнал по време на спор през март, беше задържана в сряда вечерта по съмнение за нахлуване и незаконни дейности, свързани със същия случай, съгласно източник, осведомен с въпроса.

Грейс Джабари, някогашната другарка на Мейджърс, се съобщи непринудено на полицията в Ню Йорк и получи билет за явяване в съда на по-късна дата, сподели източникът. И двете обвинявания са закононарушения.

Джабари и нейният юрист не са коментирали обществено случая, който няма да бъде преследван. CNN не съумя да се свърже с Джабари.

„ Окръжната прокуратура на Манхатън публично отхвърли да заведе наказателно дело против Грейс Джабари, защото липсва обвинителна заслуга. Въпросът към този момент е завършен и запечатан “, сподели Дъг Коен, представител на прокуратурата в Манхатън, пред CNN в изказване в четвъртък.

В правосъдна декларация от 21 септември по делото против Мейджърс, прокуратурата съобщи, че не възнамерява да преследва Джабари.

Мейджърс е упрекнат в нахлуване и утежнителен тормоз във връзка със разногласието с Джабари на 25 март. Чрез своя юрист Мейджърс отхвърли обвиняванията против него, които съгласно жалбата включват удари „ по лицето с отворена длан, причинявайки забележителна болежка и скъсване зад ухото.

Мейджърс подаде насрещна тъжба против Джабари през юни, потвърждавайки, че е бил атакуван от нея в същия спор през март, съгласно правосъдни документи, получени от CNN.

Съдия от Ню Йорк отхвърли в сряда молба за преустановяване на делото против Мейджърс.

Процесът против него би трябвало да стартира на 29 ноември.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР