Жената и нейният оргазъм - тема, която няма изчерпване. Чели

...
Жената и нейният оргазъм - тема, която няма изчерпване. Чели
Коментари Харесай

Множествен оргазъм? Има ли такова чудо

Жената и нейният оргазъм - тематика, която няма привършване. Чели сме какви ли не митове за десетки типове оргазъм, такива с дълготрайност от по няколко минути, или съпроводени от мощна еякулация...

Често сходни мечти ни карат да се замислим дали ние нещо не сме наред, в случай че нормално ни се случва по един път да доближаваме до заветната точка на " шупване ", а по-късно тялото ни просто има потребност от отмора.

И в случай че след паузата стигнем до оргазъм отново, то това към този момент не е многоброен, а нееднократен. Да, има щастливки, на които това им се отдава, тъй като всеки знае, че има и доста дами по света, за които думата оргазъм, получен по време на секс, е нещо като нанагорнище на Еверест. Често дамите са способни на върховото чувство, единствено до момента в който маструбират, само че за това мъжете нямат никаква виновност.

 Снимка 331982

Как тогава да повярваме, че щом единият оргазъм постоянно ни се изплъзва, може да има такова знамение като многоброен оргазъм. Науката споделя, че женското тяло може да реализира поредност от оргазми, без да има потребност от дълга отмора сред тях, каквато е наложителна за мъжете. Въпреки това, постигането на сходно нещо надалеч не е лека задача.

Запознати с чувството го разказват като ужасно интензивно и остро. Конвулсиите, разтърсващи тялото, минават една в друга, а вълните - вместо начало, кулминационна точка и край, обливат тялото още веднъж и още веднъж в границите на секунди, а за какво не и минути.

Със сигурност, с цел да кажем, че имаме многоброен оргазъм, би трябвало да изпитваме един, след който в границите на секунди да последват още няколко сходни. Силната полова възбуденост, за която са съдействали подобаващият сътрудник и предварителната подготовка, са изрично най-важни за реализирането на това премеждие.

 Снимка 330185

Всъщност надали има жена, която да е способна на сходно чувство със инцидентен сътрудник. Нали не вярвате доста на филмите с хиксовете?

Не е загадка, че ние познаваме тялото си най-добре. Тогава, в случай че сме тръгнали по пътя на преследването на множествения оргазъм, може да си помогнем посредством допиране. В секундите на върховата кулминационна точка може да продължим чувството посредством ръцете си - може пък и да се получи.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР