Жената и лелята на Северин, който изнасили и уби русенската

...
Жената и лелята на Северин, който изнасили и уби русенската
Коментари Харесай

Лелята на Северин: Чух как си призна! Жена му: Не е бил сам!

Жената и лелята на Северин, който изнасили и умъртви русенската журналистка Виктория Маринова, са го посъветвали да напусне България и да замине за Германия. След жестокото безчовечие, което направил край река Дунав, той е отишъл в дома на леля  си в " Тракцията “ и съблякъл облеклата, с които направил закононарушението, в една от стаите. Разследващи настояват, че в деня на убийството бил облечен с тези облекла.

" Имало е още двама души, по този начин разбрах. На майка си сподели единствено, че е изнасилил момичето ". Това описа пред Нова тв лелята на 21-годишния Северин Красимиров, който беше арестуван за убийството на журналистката Виктория Маринова в Русе.

" Видях кръвта и се уплаших. Каза, че е блъснал едно момче. После разбрах от новините ", описа дамата на Северин.

Местните също имат подозрения, че Северин може да е имал съучастници. Свидетели са го видели, когато излязъл с още двама души, с цел да вървят на рожден ден. Хора от квартала са помогнали на полицията за залавянето му. " Съдействахме на 2 -ро районно управление (на МВР) с другари от квартала ", сподели мъж. " Когато дойдох от Германия в неделя следобяд, час по-късн
" Тук ще го очистят. Целият квартал го намрази този отпадък. Той не е ром, той е турчин ", съобщи сърдит мъж от квартала. Напомняме, че 21-годишният мъж бе хванат в Германия във вторник вечерта. Той е напуснал България през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост “ в посока Румъния в неделя следобяд.Едва  откакто дошъл в Германия в квартала се разчуло за какво е избягал.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР