Жената е ранена от хвърлена бомбичка и е подложена на

...
Жената е ранена от хвърлена бомбичка и е подложена на
Коментари Харесай

Футболни фенове в ареста заради ранена полицайка

Жената е ранена от хвърлена бомбичка и е подложена на незабавна интервенция в ИСУЛ, заяви Би Ти ви. Съществува заплаха тя да загуби зрението на едното си око.

Полицайката се е намирала в един от входовете на стадиона дружно със свои сътрудници. Хвърлената бомбичка е счупила стъклото на вратата. Парчета от въпросното стъкло са попаднали в окото на потърпевшата.

Органите на реда организираха невиждана акция в бранш "Б " на стадион "Васил Левски ", където по традиция се разполагат "сините " почитатели.

Те пропускаха феновете един по един след щателна инспекция, а обвинените бяха отведени в районното.

"От камерите имаме изложение на външния тип на причинителя. Всички, които дават отговор на това изложение, са отведени са разпити в районното ръководство. Работим по горещи следи и незабавно опитваме да установим всички лица, които дават отговор на описанието като облекла и външен тип ", съобщи заместник-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи старши комисар Антон Златанов.

"Изключително противен, противен случай. Бомбичка, самоделно направена - не приказваме за пиратка. Мога да кажа, че в случай че нямаше врата и стъкло, което да се счупи, най-вероятно провалите по сътрудниците щяха да са по-тежки, тъй като бомбичката щеше да падне върху техните тела ", добави Златанов.

”Левски” спря ЦСКА за купата
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР