Жената-дракон Таямат Лиджън Медуза е похарчила73 хиляди долара за телесни

...
Жената-дракон Таямат Лиджън Медуза е похарчила73 хиляди долара за телесни
Коментари Харесай

Да изхарчиш 73 хиляди долара, за да заприличаш на влечуго

Жената-дракон Таямат Лиджън Медуза е похарчила 73 хиляди $ за телесни модификации , които целят тя дефинитивно да замязя на безполово влечуго , написа в. " Метро ".  
I changed the color of my mask to this shade of green for the first time. I like it!
Публикувахте от в 
Тук не става дума за елементарните пластики, като увеличение на бюста или прибиране на корема. Таямат е похарчила парите си за кастрация, за премахване на уши, за цепване на език, с цел да се снабди с мечтания рептилски тип .
Before year end the hairs on my chinny chin chin will be this long.
— Tiamat Legion Medusa (@LegionMedusa)
" Хората си мислят, че тези като нас, които преследват осанка на извънземни, са обезателно откачалки и неудачници, разяснява стряскащата дама. На тях желая да им кажа, че когато бях мъж, имах сполучлива кариера на вицепрезидент на банка в една от най-големите финансови институции на страната. Това, че съм си премахнала ушите, напълно не значи, че са ме оперирали и от мозъка ми! "  
I hope everyone is having a great day/night. Публикувахте от в  Таямат твърди, че боди модификаторите са интелигентни и чувствителни хора. Родена като Ричард Ернандес, Жената-дракон имала мъчно детство . Доведеният й татко я малтретирал , даже един път я оставил в гората измежду нощ в южен Тексас , където гъмжало от гърмящи змии . " Именно тогава, когато родителите ми ме изхвърлиха като отпадък, аз взех решение да приема като родители отровните змии " , доверява ексцентричната дама.  Публикувахте от в 
За да замязя на влечуго, Ричард се кастрирал , трансформирал се в Таямат, като премахнал напълно ушите си и отчасти носа си, вградил си рога . На 11 той почувствал, че е гей, само че в по-късен стадий решил, да стане жена, а по-късно напълно да се раздели със сексуалността си, като се трансформира във влечуго без пол.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР