Жената до Теодор Салпаров - актрисата Ралица Паскалева, най-вероятно ще

...
Жената до Теодор Салпаров - актрисата Ралица Паскалева, най-вероятно ще
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Завръщането ми в Русия е карма

Жената до Теодор Салпаров - актрисата Ралица Паскалева, най-вероятно ще отпътува за Русия след края на фотосите за сериала " Откраднат живот ". Ралица Паскалева е едно от обичаните лица на почитателите от лентата по NOVA, известна с ролята си на доктор Стилянова. Либерото още веднъж се завърна в Русия, където носи екипа на Газпром Югра и ще се радва да има поддръжката на най-близките до себе си.
 Теди Салпаров носи победа на Газпром при дебюта си (видео + галерия)
" Ралица има до края на ноември фотоси за " Откраднат живот ", а по-късно пауза, преди 9-и сезон, в случай че въобще има подобен. Така се развиват нещата, че те ще могат да дойдат при мен ", показа Теодор Салпаров.
 Теодор Салпаров и Розалин Пенчев в Идеалния тим на 5-ия кръг в Суперлигата на Русия
" Завръщането ми в Русия е карма за мен. Още като дете на 2 години моите родители са работили в Коми, Съюз на съветските социалистически републики. Много българи са работили там. Закарали са ме там на 2 години и съм учил до 4 клас. 1990 година сме се прибрали тук. Като кариера имам и 10 сезона там, значи по-голяма част от живота ми е минал там. Не съумях да играя в Италия, само че в Русия постоянно съм се чувствал добре, по тази причина може би е карма, че играят още веднъж в тази страна ", показа Теодор Салпаров.  Изказване за Теди Салпаров стана шлагер в Русия
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР