Жената до главния прокурор Иван Гешев е направила впечатляваща кариера

...
Жената до главния прокурор Иван Гешев е направила впечатляваща кариера
Коментари Харесай

Биволъ описва впечатляващата кариера на жената до Гешев

" Жената до основния прокурор Иван Гешев е направила впечатляваща кариера от танцьорка на стълб до юрист, като мимоходом е работила за апетитен от прокуратурата водач на проведена незаконна група и за компания на Ковачки ". Това написа проверяващият уебсайт " Биволъ ".

Изданието е открило, че Детелина Ханчева влиза в новинарските излъчвания през 2002 година, като танцьорка в нощен бар в зимния курорт Боровец, която е " похитена " от известния локален предприемач Юрий Галев. Инцидентът се случва на 21 против 22 януари 2002. Бойко Борисов, тогава в качеството си на основен секретар на Министерство на вътрешните работи, оповестява, че Галев ги е завлякъл от заведение в апартамент в София, написа " Биволъ ".

Управителката на локалния бар " Рай " съобщила в локалния полицейския сектор, че танцьорките са отвлечени. Едната от похитените също по този начин съумяла да изпрати по мобилния си телефон известие, че е в неволя. Полицията незабавно била вдигната на крайник и няколко часа по-късно Галев е арестуван на адреса си в столичния кв. Св Троица, до момента в който девойките са в дома му.

Галев е задържан в началото по съмнение в похищение и обезчестяване, само че му е повдигнато обвиняване за блудничество. Той прекарва повече от месец в следствения арест, написа " Биволъ ".

Интересното е, че следовател по делото против Галев е Иван Гешев, който тогава работи в трета следствена работа. Ханчева изчезва от делото, припомня проверяващият уебсайт. Накрая Юрий Галев е оневинен, а през 2012 година той е убит със седем патрона.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР