Жената чудо е един от най-готините супергерои, а огромна за

...
Жената чудо е един от най-готините супергерои, а огромна за
Коментари Харесай

Приключиха снимките на Жената чудо 1984

Жената знамение е един от най-готините супергерои, а голяма за прислужник за това има и Гал Гадот , която е просто невероятна.

 Гал Гадот и какво желае да усъвършенства през 2019 година
Какво желае да усъвършенства Гал Гадот в себе си

Жена с огромни упоритости

И с голямо неспокойствие чакаме втория независим филм за Диана Принс - " Жената знамение 1984 " . Първоначално филмът трябваше да се завърти по кината през ноември 2019 година, само че по-късно беше преместен за юни 2020 година

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Gal Gadot (@gal_gadot) на Дек 23, 2018 в 9:35 PST

Иначе казано, има над една година, до момента в който забележим какво са ни подготвили, само че фотосите към този момент са завършили. Това разбираме от профила на Гал Гадот в Instagram. Актрисата разгласява изложба от фотоси, които ни демонстрират какво се случва зад кадър с режисьорката на кино лентата Пати Дженкинс .

 Гал Гадот,
Какво прави Гал Гадот, с цел да е толкоз секси

Май всички се досещаме каква е тайната ѝ

Под поста Гадот написа, че се е чувствала неповторимо по време на фотосите, тъй като са снимали на четири местоположения в три разнообразни страни. Тя е и доста горда от екипа, който наброява 1000 души, че всеки ден са идвали на снимачната площадка с готовност.


Какво направи щастлива Гал Гадот

Жената знамение там, където й е мястото

Израелската актриса добавя, че обожава героинята си и няма самообладание да ни покаже какъв брой добра работа са свършили, само че, както към този момент казахме, ще би трябвало да изчакаме до 2020 година
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР