Жената чудо 1984 се завъртя по кината още през декември

...
Жената чудо 1984 се завъртя по кината още през декември
Коментари Харесай

Жената чудо 1984 идва и в HBO GO

" Жената знамение 1984 " се завъртя по кината още през декември предходната година в страните, в които това беше допустимо.

Как се оправи " Жената знамение 1984 " в HBO Max

Заслужаваше ли си рискът

У нас пристигна на малко по-късен стадий, несъмнено. А хубавата вест е, че може и даже да не ни се постанова да вървим на кино, с цел да гледаме за първи (или пък пореден) път вторият независим филм за Даяна Принс (Гал Гадот).

" Жената знамение 1984 " ще бъде пуснат за стрийминг в HBO GO от 11 май. И това идва след новината, че " Лигата на справедливостта: режисьорската версия на Зак Снайдър " ще бъде пуснат редом и у нас.
 Снимка 519980

Към момента няма информация за останалите огромни заглавия на Warner Bros., които в Америка ще бъдат пуснати и в кината, и в HBO Max. Но се надяваме, несъмнено, че и те ще последват образеца на " Лигата на справедливостта " и " Жената знамение 1984 ".

Гал Гадот още веднъж ще бъде Жената знамение

Задава се трети независим филм

Във кино лентата Дая Принс ще би трябвало още веднъж да избавя света от консуматорския блян да имаш всичко. Нещо, което е доста добре изразено в Макуел Лорд (Педро Паскал), който намира метод да получи каквото желае.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР