Жената Близнаци е жена с много личности. Тя събира в

...
Жената Близнаци е жена с много личности. Тя събира в
Коментари Харесай

Жената Близнаци - една жена с много лица

Жената Близнаци е жена с доста персони. Тя събира в себе си две или повече дами и за някои това може би е прекомерно. Но тя просто си е такава и няма желание да се извинява за това. Тя е комбинация от завладяващи персони и е нужна доста мощ, с цел да се разберете с нея. В една минута тя може да бъде раздразнена и съркастична, а в идната – извънредно спокойна и нежна.
Жената Близнаци може да се трансформира от Мадам Джекил към госпожа Хайд за секунди, дива и непредсказуема, само че не по-малко завладяваща. Една жена от Близнаци е извънредно интелигентна и има способността да разисква всяка сериозна тематика, която се появи пред нея - политика, вяра, пътешестване. Секунда по-късно, също толкоз елементарно да преминете към диалог за най-новата звезда и злословия за живота и. Ето какво още би трябвало да знаете за нея:
Жената Близнаци и любовта
Жената Близнаци е доста сантиментална и в случай че има някакви подозрения, че това не е верният мъж за нея, тя ще продължи да търси. Винаги жизнерадостна, тя сменя сътрудниците си много по-често от останалите дами в зодиака в търсене на съвършенство. Това обаче не значи, че тя е съдбовна жена- просто дребна част от мъжете се приближават до стандартите на дамата Близнаци, а тя няма предпочитание да прави компромис с всичко. След като срещне своята идеална половинка, обаче, дамата Близнаци ще разцъфне като цвете и ще му покаже всичките си страни, ще му покаже какъв късметлия е.
Жената Близнаци и кариерата
Със своите ефикасни отзивчиви умения, убеденост и логичен разум дамата Близнаци може да открие своето занятие на високи позиции в региона на продажбите, правото, публицистиката, преподаването или медийте. Радвайки се на светлината на прожекторите и способността и елементарно да премине от целуване на бебета до полемики на съществени тематики, тя може да стане отличен политик.
Жената Близнаци и здравето
Жената Близнаци е известна с това, че резервира младежкия си тип доста по-дълго от другите. Причината за това е тяхното отношение и метод на мислене. Близнаците могат елементарно да успокоят мислите си и да отстраняват насъбран стрес, което им оказва помощ да наподобяват спокойни и по-млади. Зодия Близнаци ръководи ръцете, само че вътрешно тя контролира дишането и това е огромен плюс за представителите на тази зодия.
Жената Близнаци, една жена с доста лица, които е същинско наслаждение да откриваш.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР