Жена заплати синя зона през автомат и докато си плащаше

...
Жена заплати синя зона през автомат и докато си плащаше
Коментари Харесай

Паркираш на "Синя зона" - плащаш през автомата и получаваш скоба

Жена заплати синя зона през автомат и до момента в който си плащаше сметката за ток получи скоба на автомобила си. Абсурдната обстановка се е разиграла в петък по обяд на пловдивския бул. „ България”. След позвъняване на Оперативна програма „ Паркиране и Репатриране” на място е дошъл екип на службата, те обяснили, че щом билетът не е на прозореца, тя е длъжна да заплати санкцията в размер на 30лв., написа "Трафикнюз ".

Въпросът, който задава свидетел е: „ Правилно ли е да си заплатиш санкцията, макар че към този момент си взел билет и имаш право да ползваш „ Синя зона”?”

Репортер на изданието се свързал с шефа на Оперативна програма „ Паркиране и Репатриране” – Ненко Калакунов, който съобщил, че ясно е посочено къде би трябвало да се сложи билета в колата – на видно място на стъклото. При сходни недоразумения пострадалите могат да подадат молба до Оперативна програма „ Паркиране и Репатриране” да им бъдат възобновени парите, като показват билета публикуван за паркиране в сина зона и платежното от скобата.

Нещата в тази ситуация не стоят както при заплащането посредством SMS, тъй като на никое място не се вкарва номер на автомобил и когато билетът не е на тъкмо посоченото място чиновниците на общинското дружество са длъжни да слагат скоба.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР