Жена, загубила отношенията със съпруга си заради собствената си майка,

...
Жена, загубила отношенията със съпруга си заради собствената си майка,
Коментари Харесай

Двойка вдигна сватба, но след 9 месеца се случи нещо шокиращо СНИМКИ

Жена, изгубила връзките със брачна половинка си поради личната си майка, споделя, че в никакъв случай няма да й елементарни изцяло, че тя й го е лишила и по-късно е родила детето му.

Лорън Уол, която в този момент е на 34 години, и от Туикънъм, югозападен Лондон, се омъжила за работещия на летище Пол Уайт, когато тя била единствено на 19 години.

Нейната майка Джули, която към този момент е на 53 години, платила тогава за сватбата 15 000 паунда и признателната Лорън я взела със себе си и брачна половинка си на двуседмичния меден месец в Девън.

Осем седмици по-късно брачният партньор Пол си потегля от общия дом с Лорън и девет месеца по-късно тъщата Джули му ражда детето, като афишира, че са дружно.

Лорън споделя: „ Пол постоянно се държеше доста добре с мама и имаха страхотни връзки. Никога не съм го считал за необичайно, защото тя беше неговата тъща и той беше просто другарски надъхан. Не съм видяла нищо обезпокоително в това, само че кой ли щеше? ", споделя британката.

Според думите на Лорън, нейният тогавашен брачен партньор Пол, който сега е на 37 години, се е бил трансформирал малко след сватбата. Сестрата на Лорън забелязала в телефона на майка си известия сред нея и Пол, само че и двамата отричали някакви по разнообразни връзки от тези, които се чакат сред сходни родственици.

Само дни по-късно Пол свалил брачния си пръстен и напуснал Лорън и седеммесечната им щерка. Девет месеца по-късно тъщата Джули ражда бебе от Пол.

Когато младата жена схванала, че той се е преместил при нейната майка, тя споделила, че не може да повярва, че двамата хора, които обича и на които има доверие повече от всичко на света, ще се отнасят с нея по подобен метод.

След време новата двайка се оженила и Лорън посетила тяхната женитба по нейните думи "заради щерка ми ". Мъжът, за който се била омъжила, в този момент свързвал живота си пред олтара с нейната майка.

Лорън към този момент е намерила нов мъж в живота си, само че декларира, че в никакъв случай повече няма да има доверие на майка си.

53-годишната тъща Джули е коментирала пред английското издание, че двамата с Пол нямат извънбрачна връзка, ами са женени и това е всичко.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР