Жена загуби пръста на крака си в хотелската стая на Лас Вегас Стрип, след като каза на мъжа, че 200 долара „не са достатъчни“: полиция

...
ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Жена загуби част от пръста си
Коментари Харесай

ЛАС ВЕГАС (KLAS) — Жена загуби част от пръста си в хотелска стая на Лас Вегас Стрип след тя влезе в спор с мъж, за който се твърди, че й е предложил пари, за да отиде на нощен клуб с него, се казва в документите. .

„Хаосът се състои в незаконно лишаване на човешко същество от част от неговото или нейното тяло или обезобразяване или правене на безполезен“, според статута на щата Невада.

В понеделник, На 4 септември полицай от Metro отговори на MGM Grand на Лас Вегас Стрип за сигнал за жена с липсваща част от пръста на крака, се казва в документите. Охраната на хотела задържала Дуротимиесу, докато ранената жена била откарана в болница.

Жената каза, че се е срещнала с Дуротимиесу в бар на MGM, когато той я поканил в стаята си, се казва в документите. Двамата планираха да отидат заедно в нощен клуб на Лас Вегас Стрип и се приготвяха, когато Дуротимиесу даде телефона си на жената.

След това се твърди, че Дуротимиесу грабна телефона обратно от жената и „заяви с ядосан тон да не го прави прегледайте телефона му“, се казва в документите. След това жената се опита да се обади от телефона в хотелската стая, но „Дуротимиесу буташе [жената] с едната ръка и дърпаше телефона с другата.“

Двамата започнаха да се борят за жената чанта, когато паднала на пода, но успяла да извика помощ, се казва в документите. Твърди се, че в един момент Дуротимиесу затръшнал вратата, удряйки крака на жената.

Когато охраната се приближила до стаята и жената лежала окървавена на пода, Дуротимиесу хвърлил вещите на жената „един предмет наведнъж, докато крещял ругатни” от стаята, се казва в документите.

Служителите по сигурността са намерили липсващата част от пръста на крака на жената в хотелската стая, казаха те.

Дуротимиесу казал на следователите, че е дал на жертвата 200 долара и че инцидентът е негов опит да си върне парите, след като тя каза, че „не са достатъчни“, казаха служители. От полицейските документи не стана ясно какви са били намеренията на жената.

Съдия Ребека Сакс определи гаранцията на Дуротимиесу на 5000 долара. Той остана в ареста в Центъра за задържане на окръг Кларк от сряда и трябваше да се яви в съда в четвъртък.

За последните новини, времето, спорта и поточно видео се насочете към KLAS.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР