Жена загина в тежка катастрофа на разклона за село Извор,

...
Жена загина в тежка катастрофа на разклона за село Извор,
Коментари Харесай

Сватба завърши със смърт

Жена почина в тежка злополука на разклона за село Извор, Радомирско, мъж е в тежко положение, а момче е закарано в „ Пирогов “. В събота към 19,30 ч. се блъснали две коли, едната идвала от Радомир в посока Кюстендил, а другата излизала на пътя откъм село Дебели лаг, прецизира уеб сайтът „ Струма “.

Семейство се прибирало от женитба в земенското село Пещера, зад кормилото на колата била жена, брачният партньор ѝ бил до нея, а на задната седалка момчето. От Радомир идвало „ Ауди “ с висока скорост, ръководено от жена, в колата имало момиче. На разклона лидерката на автомобила със сватбарите, приближаващ от Дебели лаг, не спазила преимущество и се блъснали в аудито. При удара аудито изхвърчало от пътя, минало през канавката и се спряло в някогашния икономически двор.

При тежкото произшествие е починала дамата от колата, идваща от Дебели лаг. Тя е родена през 1973 година, брачният партньор ѝ е настанен в пернишката болница в тежко положение, а детето е закарано в „ Пирогов “. Жената и момичето от аудито не са потърпевши съществено, закарани са в „ Пирогов “, където са прегледани и освободени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР