Жена загина при тежка катастрофа на АМ „Тракия“, съобщиха от

...
Жена загина при тежка катастрофа на АМ „Тракия“, съобщиха от
Коментари Харесай

Бус се преобърна на АМ Тракия, загина жена

Жена почина при тежка злополука на Автомагистрала „ Тракия “, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Пътнотранспортното произшествие е станало в ранните часове на днешния ден.

Сигналът за микробус, обърнал се в канавка при 85 км на автомагистрала „ Тракия “, е постъпил в полицията към 4.40 часа тази заран. Незабавно към мястото били ориентирани екипи на полицията и Бърза помощ.

Според първичните данни, на място е починала жена, пътувала в буса. Шестима души, измежду които и дете, са откарани в болница за оказване на здравна помощ. Извършен е оглед, обясняват се аргументите, довели до пътното произшествие.

Около 13.30 часа през днешния ден са постъпили и други два сигнала за произшествия. Едната е при 164 км, сред два автомобила. Няма съществено потърпевши, за един от участниците има подозрение, че е получил фрактура на крайници. При другия пътен случай, в региона на 165 км, още веднъж сред два автомобила, има нанесени единствено материални вреди. Няма потърпевши хора.

Движението по автомагистралата не е спряно, пътни служители на реда подкрепят прекосяването в секторите, където са зародили злополуките. Водачите да карат в региона с нараснало внимание.

От „ Пътна полиция “ напомнят на водачите да се движат със съобразена скорост, да съблюдават отдалеченост и да не подхващат рискови изпреварвания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР