Жена в Милано направи мини зоологическа градина от апартамента си.

...
Жена в Милано направи мини зоологическа градина от апартамента си.
Коментари Харесай

Жена превърна дома си в зоопарк

Жена в Милано направи мини зоологическа градина от жилището си. Тя е държала в дома си 68 животни, от които 38 котки и 18 кучета. Те са иззети от прокуратурата в Милано, която се занимава със случая с 58-годишната жена, като управляващите я упрекват в занемаряване и неприятно отношение към животните.
В момента дамата е в болница, като дружно с нея е разследван и приятелят й. В жилището им са открити още 4 зайци, 2 кози, 4 папагала и 2 водни костенурки. Само в спалнята са живели 16 котки, 2 кучета и четирите заека. Според отчета на полицията животните са се намирали в ужасни условия, спалнята е била превърната в хранилка за котките, които са изпълнявали половите си потребности с кучетата.
Положението в целия апартамент е било кошмарно - всички кревати са били превърнати в хранилки за животни, на всички места е имало урина и изпражнения, развалена храна, а от жилището се е носела ужасна миризма. В отчета написа още, че четири котки са били затворени в банята, където са нямали доста пространство за придвижване, мивката и тоалетната са били извънредно мръсни и изцяло покрити с изпражнения.
В кухнята са живели десетте кучета и четирите папагала, при същите условия като другите животни. Някои от кучетата, като се изключи че са били много мръсни, са били и доста изплашени поради неприятното отношение към тях. Сред кучетата има и четири шитцу. През нощта двете кози са били затваряни в нещо като мазе, до момента в който през деня са били в нещо като клетка, направена от отпадъчни материали. В близка къщурка в тежки условия са живеели останалите котки.
Полицията е била известена от съседка, помолена от стопанката на зоопарка да дава храна на животните. Най-вероятно дамата страда от синдром на трупане на неща, тя е в болница.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР