Жена в индонезийската провинция Джамби е била убита и погълната

...
Жена в индонезийската провинция Джамби е била убита и погълната
Коментари Харесай

Питон изяде жена в Индонезия

Жена в индонезийската провинция Джамби е била убита и погълната цяла от питон, съгласно локални известия, съобщи Би Би Си. Джахра, която се занимавалас каучук,е на 50 години, отишла на работа в каучукова ферма в неделя сутринта.

Тя биваобявена за изчезнала, откакто не се прибрала цяла нощи са били изпратени групи за търсене, с цел да я намерят.Ден по-късно селяни открилипитон с нещо като огромен стомах.

По-късно локалните умъртвили змията и намерили тялото на женатавътре.

„ Жертвата е открита в стомаха на змията “, сподели началникът на полицията в Бетара Джамби AKP S Harefa пред локални медии, добавяйки, че тялото й е изглеждало съвсем непокътнато, когато е открито.

Той сподели, че брачният партньор на жертвата е намерил в неделя вечерта някои от нейните облекла и принадлежности, които е употребила в каучуковата ферма. Това гонакарало да повика група за търсене.

След като змията (която биладълга минимум 5 метра), била видяна, селяните я хваналии умъртвили, с цел да потвърдят самоличността на жертвата.

Питоните гълтам храната си цяла.Челюстите им са свързани с доста гъвкави връзки, тъй че да могат да се разтягат към огромна плячка.

Експерт по-рано беше загатнал пред Би Би Си, че питоните нормално ядат плъхове и други животни, само че откакто доближат избран размер, като че ли към този момент стопират да се занимават с плъхове, тъй като калориите не си костват.

„ Те могат да станат толкоз огромни, колкото плячката им “, сподели Мери-Рут Лоу, чиновник по запазване и проучване на резерватите за диви животни в Сингапур.

Това може да включва животни, огромни като свине или даже крави.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР