Жена в безизходица от Монтана отправи зов за помощ в

...
Жена в безизходица от Монтана отправи зов за помощ в
Коментари Харесай

Жена от Монтана изплака: Останах без работа, а имам две деца, помогнете

Жена в невъзможност от Монтана насочи вик за помощ в редакцията на организация BulNews.
33-годишната Ивелина Дамянова описа затрогващата си история пред наш кореспондент и единственото, което изиска е работа.
Ивелина е майка на 2 деца на 4 и 11 години, живее с мъжа си на фамилни начела от дълги години. Тя е родом от Славотин, само че дружно със фамилията си е на квартира в Монтана. И двамата с колегата ѝ са работили и по този начин осигурявали прехраната на децата си. До в този момент.
Ивелина описа, че е почнала работа във обувна фабрика „ МАС “ ООД в Монтана преди години. След като е родила дребното си дете, тя е излязла по майчинство. Заради здравословни проблеми на момчето обаче тя не могла да се върне на работа до месец февруари тази година.
На 16 март, след въведеното изключително състояние в страната, компанията е разпуснала служащите си и те са освободени в неплатен отпуск. В същото време мъжът на Ивелина, който работи в АСМ в Монтана като мотокарист, излиза в болничен, защото обстановката в неговата компания е същата.
„ Две седмици бяхме неплатена отпуска и се разбрахме със шефката от понеделник да съм там. Вчера ми писа, че са решили да ме освободят и да отида да си взема заповедта за освобождение “, споделя Ивелина.
Младата майка недоумява по какъв начин ще се оправи с това състояние и обезверено се нуждае от някаква работа, с която да успее да изхрани фамилията си. Жената търси работа на всички места и е разпитвала в града за свободни места, само че на всички места и споделят, че поради обстановката в страната нямат опция да я наемат.
Ивелина е със приблизително – особено обучение и няма искания каква работа ще стартира, стига да може да обезпечава средства за децата си. Единствените приходи, на които разчита сега са от болничния на мъжа ѝ, а сметките се натрупат. Младата майка моли само за помощ да си откри работа.
Ако имате доброта в сърцето и опция да осигурите прехранване на фамилията ѝ, свържете се с Ивелина на телефон 0888 380068.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР