Жена, уловена от камерата да казва Мразя мексиканците“ в банята

...
Жена, уловена от камерата да казва Мразя мексиканците“ в банята
Коментари Харесай

Расистки забележки срещу мексиканци, уловени от камерата в банята на Дисниленд

Жена, уловена от камерата да споделя „ Мразя мексиканците “ в банята на Дисниленд, докара до ареста на прочут деятел на уличните търговци в окръг Сан Бернардино в неделя.

Размяната на тоалетни в Дисниленд се разигра в края на предходната седмица, когато Ева Рамирес снима по какъв начин друга жена подмята расистки мнения, откакто съгласно известията е чула Рамирес и сина й да приказват испански в банята.

Рамирес сподели, че са били в тематичния парк, с цел да се насладят на рождения ден на сина й и че кавгата е почнала с противоречие за кабина в банята.

„ Аз съм в Дисниленд и този човек преди малко ме чу да приказвам на испански и тя сподели: „ Страхотно, ти си демонски мексиканец, нали? “ Повторете това, което преди малко казахте “, чува се Рамирес споделя на дамата във видеото. „ Имате проблем с хората, които приказват испански във вашата страна, нали? “

„ Да, само че това е Америка. Това е Америка “, дава отговор неидентифицираната жена. „ В Америка не говорите испански. Това е англоговоряща страна.

<...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР