Жена твърди, че кандидат за кмет на Берковица я е

...
Жена твърди, че кандидат за кмет на Берковица я е
Коментари Харесай

Обиди и агресия: Жена твърди, че е пребита от кандидат за кмет в Берковица /видео/

Жена твърди, че претендент за кмет на Берковица я е пребил, оповестява NOVA. Тя била член на комисия от неговата партия, само че отнесла крепък бой, защото на изборите не е гласувала за техен претендент за общински консултант.
По описа на дамата всичко се случва ден след първия тур на локалните избори.
„ Милован Жан Панталеев ми звънна по телефона и стартира да ме наскърбява с нецензурни думи, измежду които „ Мърлячка, ние ще те унищожим ”. Каза ми да отида в офиса му, където беше цялостно с хора ”, споделя Мая Шейнова.
В офиса бил претендентът за кмет, Зоя Иванова – общински консултант, и още един мъж.
„ Започнаха да ме блъскат, да ме бият и наскърбяват. Блъскаха ме към вратата и в столовете ”, твърди пострадалата.
Жената снимала всичко с телефона си, само че записът бил заличен от претендента за кмет. Обяснението за експанзията пристигнало малко по-късно, в телефонен диалог: „ Пита ме за какво не съм гласувала за общински консултант от тяхната партия. Каза ми, че като съм пускала бюлетината, листчето се било отворило и видели, че съм гласувала за различен консултант ”, изясни Шейнова.
Потърпевшата подава тъжба в полицията. След това при обзор от правосъден доктор е открито, че има кръвонасядания по бедрото и гърба. Екипът на NOVA е потърсил Милован Панталеев, който обяснил, че ще намерения и ще върне позвъняване, с цел да опише своята версия – това обаче не се случило.
На този декор, от прокуратурата в Монтана обясниха, че материалите от полицията по случая са предадени на обвинението в сряда.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР