Жена твърди, че болни от коронавирус и другите пациенти на

...
Жена твърди, че болни от коронавирус и другите пациенти на
Коментари Харесай

Твърдение: Заразени с коронавирус не са отделени от други пациенти в Александровска болница

Жена твърди, че заболели от ковид и другите пациенти на незабавното са били в едно помещение, без никакво разделяне посред им. Еленица Милева е прекарала 9 часа в незабавното поделение на Александровска болница за тест за COVID-19 и фотография на бял дроб. Тестът й е негативен, само че към този момент се тормози дали не се е заразила до момента в който чака там.
От Александровска болница знаеха за сигнала. Директорът на лечебното заведение професор Костадин Ангелов съобщи пред bTV, че щом е научил, неотложно е разпоредил инспекция и чака резултатите от нея.
„ Вдигнах температура до висока, не доста висока - до 38, през нощта не спадаше, а имах ужасни болки в главата и тялото, гърлото. Нощта беше кошмарна и извиках Бърза помощ, изчаках ги, само че ги разбирам, тъй като са натоварени. Дойде един доста общителен доктор, сподели, че не е COVID-19, само че фотография би трябвало да ви се направи. Каза, че е доста мъчно в която и да е болница, само че ме закараха в Aлександровска болница ”, стартира описа за перипетиите си Еленица.
„ В 4 ч. ме закараха, оставиха ме там. Предупредиха ме, че ще очаквам доста, само че не чаках, да е 1 ч. през нощта. Това, което видях, беше потресаващо, на незабавното пишеше „ карантина “ на всички места “, спомня си Еленица.
„ Седяхме много хора извън, имаше и доста възрастни, оказа се, че сме трима, които чакаме за проби за COVID-19, дамата след мен припадна в спазъм от температурата и молеше за парацетамол. Карат един мъж на 60 години и споделят, че той е позитивен, при което го оставят при нас. Ние излязохме, изкараха го някъде го водиха, върнаха го. Вкарват го вътре индивида в залата за незабавното, вътре се оказа, че има жена с COVID-19, нейната снаха беше при нас, откакто й оповестиха, че майка й е с COVID-19 не спря да се разхожда в болничното заведение необезпокоявана “, споделя пациентката.
„ Освен аз, която бях с маска, шлем и ръкавици никой различен не беше с защитни средства. Където беше дамата с COVID-19, имаше човек с бъбречна непълнота. Никакво делене на поток. Аз съм негативна, само че не знам дали не съм позитивна към този момент “, споделя Еленица.
„ Линейките споделиха, че не одобряват пациенти без значение какви са, тъй като докторите питаха: „ Само ние ли одобряваме? “.
Никъде не желали да вършат проби, а по какъв начин да се диагностицират хората с COVID-19, а другите които са без. Лекуват ли се въобще или ще умират и ще кажат, че е COVID-19? “, пита Еленица.
Няма да охлабваме ограничения най-малко 3 седмици, всеобщо тестване ще има, като има сигурен тест
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР