Жена стана вирусна, защото сподели изненадващо съобщение, което е получила

...
Жена стана вирусна, защото сподели изненадващо съобщение, което е получила
Коментари Харесай

Жена получава неочаквано съобщение от мъж, който непрекъснато отменя дати

Жена стана вирусна, тъй като показа изненадващо известие, което е получила от мъж, който продължаваше да се отхвърля от проектите им.

Навигация в етикета в актуалните запознанства могат да бъдат минно поле. От „ фантом “, до „ любовно бомбардиране “ и необикновено мътни „ обстановки “ – има толкоз доста негласни правила и термини, които би трябвало да се съблюдават, което може да направи всичко доста объркващо.

Но упованията на една среща сигурно бяха разтърсени, откакто мъж, който в никакъв случай не е срещала, й изпрати текстово известие ненадейно. Потребителката на обществените медии, наричана единствено „ Кортни “, се обърна към X, с цел да показа историята си – и тя сигурно притегли доста внимание.

„ Днес получих известие от човек, с който имах проекти отидете на първа среща с ", написа тя, употребявайки ръкохватката си @csmallllll. „ И ми хрумна, до момента в който четях, че този мъж, който в никакъв случай не съм срещала, нито съм излизала, изпитва повече почитание към мен даже да изпрати този текст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР