Жена стана 95-тата милионерка от българския спортен тотализатор.Както БЛИЦ писа

...
Жена стана 95-тата милионерка от българския спортен тотализатор.Както БЛИЦ писа
Коментари Харесай

Само за седмица двама българи удариха джакпорта от тотото! Най-новата българска милионерка разкри как са протекли първите часове, след печалбата и...

Жена стана 95-тата милионерка от българския състезателен тотализатор.Както БЛИЦ писа късметлийката завоюва над 1 милион лв. от играта 6 от 42. Джакпотът в 60-и тираж на играта „ Тото 2 - 6 от 42 “ в размер на 332 851 лв. също беше извоюван. Късметлията е от град Айтос и е играл с фиш на стойност 3,20 лв.. Това е следващият участник, който печели джакпота на Български състезателен тотализатор през лятото.

Сумата в играта „ Тото 2 - 6 от 42 “ за идващия тираж започва от нови 300 000 лв.. Джакпотите в игрите не престават да нарастват, за идващия тираж в четвъртък, облагите ще доближат общата сума от 9 120 000 лв..

Ето какво споделя щастливката:

Бихте ли се показали?
Казвам се Янка Панайотова на 59 години съм, по принцип съм от Варна, само че сега пребивавам в Царево.

С какво се занимавате?
Работя в горското стопанство.

От по кое време участвате в игрите на Български състезателен тотализатор и имате ли други облаги?
От 34 години играя тото и постоянно съм вярвала, че ще печеля. Печелила съм още два пъти, един път преди 7-8 години и един път при започване на тази година, само че сумите бяха надалеч по-малки, към 1000 лв..

Числата, които ви направиха милионер специфични ли са за вас, свързвате ли ги с нещо?
Имам цифри с които играя от години, само че от време на време ги предпочитам инцидентни, този път бяха изцяло случайни цифри.

Как се почувствахте, когато разбрахте, че точно вие печелите 1 056 810 лв.?
Гледам тегленията съвсем всякога и в този момент беше по този начин. Когато видях, че изтеглиха всички цифри - не можех да допускам. Проверявах ги няколко пъти. Бях сама в къщи, изчаках няколко часа и чак тогава отидох при брачна половинка ми да му кажа.

Имате ли към този момент проекти какво ще вършиме с тази голяма облага?
Не знам какво тъкмо ще направя с парите. Със сигурност първо ще направя подарък на мъжа си! Ще му подаря нова кола и дребна яхта, за която той постоянно си е мечтал. За себе си още не съм помислила.

А по какъв начин реагираха вашите другари и познати, когато схванаха, че към този момент сте милионер?
В Царево още не знаят, че аз съм спечелила, не бях споделила на околните си. Стана ми доста смешно, когато гледах репортажа, че Цецо търси милионерката в Царево, аз съм си била на работа.

Сега, откакто си имате над милион лв., ще продължавате ли да участвате в игрите на Спортния тотализатор?
Разбира се! Тотото за мен е тръпка, която очаквам с неспокойствие. Ще не преставам да играя!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР