Жена скочи срещу подигравателно отношение на вече бившия си работодател,

...
Жена скочи срещу подигравателно отношение на вече бившия си работодател,
Коментари Харесай

Работодател се подигра със сервитьорка

Жена скочи против присмехулно отношение на към този момент някогашния си шеф, който изплатил дължимото ѝ обезщетение с жълти стотинки.

Доскоро Теодора Бечева работела като сервитьор в ресторанта на „ Дома на техниката “ във Враца. Заведението затворило, трудовите връзки били прекъснати и някогашният ѝ към този момент шеф Георги Крумов, прочут в града с прякора си Жоро Саламчето, ѝ дължал обезщетение, което решил да изплати с доста жълти стотинки, написа "Дарик ".

Как се развили нещата описа самата Теодора в обществените мрежи:

"Дълго се чудех дали да споделя... Но най-после взех решение, че е извънредно време някой да опише най-малко за част от подигравките, които този благ човечец сервира всекидневно на личния състав си “, написа тя.

„ След два месеца обещания, ангажименти и отсрочване господин Крумов реши да ми изплати част от полагащото ми се по закон обезщетение, на което срокът е изминал, с монетки от по 1 и 2 стотинки. И, несъмнено, аз, като добър човек, би трябвало да му вляза в ситуацията, тъй като неговата акция и компаниите му не работели добре, нямали оборот и той, видиш ли, бил разрушил касичките на децата си, с цел да може да ми заплати. А на всичкото от горната страна трябваше да чувам по какъв начин децата му крещят от колата: Върнете си ни парите. Ако това не е насмешка, не знам какво е?! ", показва още дамата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР