Жена се опита да нахлуе в резиденцията на бразилския президент

...
Жена се опита да нахлуе в резиденцията на бразилския президент
Коментари Харесай

Шок в Бразилия след инцидент в резиденцията на президента! Жена нахлу в сградата, за да... (СНИМКА)

Жена се опита да нахлуе в резиденцията на бразилския президент Мишел Темер в бразилската столица, оповестява в. " Глобо ". По информация на изданието дамата желала да се изясни в обич на Темер. Тя нахлула в постройката, викайки " Мишел Темер, обичам те! " и " Не желая да умра, без да те видя! ". Охраната се пробвала да я изведе, само че тогава на дамата ѝ прилошало и се наложило да я свестяват. Накрая тя се съгласила непринудено да си тръгне, откакто й дали обещание, че ще ѝ провеждат среща с Темер.



Седемдесет и шест годишният Мишел Темер е женен от 13 години за някогашния модел Марсела Араужу. Двойката има наследник - Мишел Темер-младши.
Инцидентът стана в миг, в който Темер чака решението на Висшия изборен съд на Бразилия. От вторник той преглежда делото за вероятно нелегално финансиране на предизборната акция през 2014 година на Дилма Русеф, на която по това време Темер бе вицепрезидент. Ако съдът реши, че има нелегално финансиране, то президентските избори може да бъдат анулирани и това значи, че Темер, който зае президентския пост след отстраняването на Русеф, може също да бъде отхвърлен.

Очакваше се съдът да разгласи решението си през вчерашния ден, само че съвещанието му завърши в 16 ч. по Гринуич, без седемте съдии да са дали своят вот по въпроса. Според осведомени източници сред съдиите има различия по отношение на доказателствата по делото, съдържащо 8000 страници. Те се двоумят дали към доказателствата да бъдат включени и нови детайли, излезли на яве от извънсъдебното съглашението сред правосъдните управляващи и строителната компания Одебрехт, забъркана в корупционна скица в Бразилия, в която се оказват въвлечени политици, предприемачи и доста компании, измежду които и държавната петролна компания Петробраз.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР