Жена се е удавила в морето на Поморие. Трупът й

...
Жена се е удавила в морето на Поморие. Трупът й
Коментари Харесай

Жена се удави в Поморие

Жена се е удавила в морето на Поморие. Трупът й е видян от чиновник на новото пристанище в града в 05.20 часа сутринта в неделя. До късния следобяд тялото не беше разпознато. Местни поданици в началото разясниха, че им наподобява на рускиня, само че от полицията споделиха, че към момента няма данни дали е българка или чужденка. Жената е на забележима възраст 50- 55 години, била с маска, плавници и шнорхел.

Безжизненото тяло било видяно на 20-30 метра във вътрешността в морето, против заведението “При Американеца” и извадено с лодка.

Или и е прилошало, или се е блъснала в подводните скали, който са доста в тази част на линията, позволяват поморийци. Мъртво неспокойствие сега няма, подводните течения не мощни, считат спасителите.

С удавената жена в неделя, жертвите от началото на сезона стават шест.

Пак в Поморие се удавиха двама братя-пловдивчани, на Каваците- 17 годишен юноша от Стралджа, столичанин потъна в региона на курорта Лозенец, а 12- годишно дете почина в морето на Северния плаж в Бургас.

Трагичните случаи бяха главно поради подводните ями. Аутопсия ще откри от какво е настъпила гибелта при последния в Поморие.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР