Жена сдъвка и глътна разписката от своя вот, вместо да

...
Жена сдъвка и глътна разписката от своя вот, вместо да
Коментари Харесай

18 СИК в София: Нямаме обяснение защо жената изяде разписката

 Жена сдъвка и глътна разписката от своя избор, вместо да я пусне в урната, описаха от 18-а секционна комисия във Френската гимназия в София.

Представителите на 18 СИК във Френската гимназия в София към момента не могат да си обяснят за какво дамата, която гласоподава, вместо да пусне своята квитанция в кутията, е изяла листчето хартия.

Поведението на гласоподавателя – жена на междинна възраст, авансово не е посочило някаква афектираност или противоречие с нещо, сподели ръководителят на секцията Снежина Колева.

" В девет часа пристигна гласоподавателка, която гласоподава, сграбчи персоналната карта и изтича – нашата секция е на третия етаж, тича долу до служителите на реда. Като слезе при служителите на реда, сдъвка и глътна разписката ".

Председателката на СИК разяснява още:

" За мен е безконтролно държание. Веднага се обадих на РИК и те ми споделиха против името на дамата да напиша, че е глътнала и е сдъвкала разписката. Как да доклада вечерта разписките? Когато се гласоподава с машина, би трябвало да се вземат двете разписки, има специфична кутия за това. Не може наново да се гласоподава. Законът не го разрешава и не може ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР