Жена със същото състояние като Селин Дион разкри как е

...
Жена със същото състояние като Селин Дион разкри как е
Коментари Харесай

„Имам същото състояние като Селин Дион – дори не отивам в болница, когато счупя кости сега“

Жена със същото положение като Селин Дион разкри по какъв начин е прекарала години в опити да получи диагноза за нейната мистериозна и агонизираща болежка.

Дженифър Трухильо стартира да усеща признаците на синдрома на вдървеното лице (SPS), откакто претърпя рухване през 2015 година 39-годишната преди този момент беше диагностицирана с няколко други положения, в това число амиотрофична латерална склероза, само че лекарите отдават болката й на стрес. Едва през 2020 година тя получи диагнозата синдром на вдървен човек.

Синдромът на вдървен човек е извънредно автоимунно неврологично разстройство, което нормално провокира вдървеност на мускулите и мъчителни конвулсии, които идват и си отиват и са склонни да се утежняват с времето. Говорейки с NeedToKnow, Дженифър от Бони Лейк във Вашингтон сподели: „ Започна с непрекъснат конвулсия в гърба ми. Посетих безчет лекари, защото болката беше невероятна.

„ Моите конвулсии се разпространиха от главата до краката ми и бях през процедури за аблация през 2016 година за болежка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР