Жена с терминален рак нарече NHS Trust безчувствена“ и казва,

...
Жена с терминален рак нарече NHS Trust безчувствена“ и казва,
Коментари Харесай

Жена, „осъдена на смърт“, след като лекарите не са успели да забележат рака навреме, изисква среща с NHS Trust

Жена с терминален рак назова NHS Trust „ безчувствена “ и споделя, че са я „ осъдили на гибел “, само че тя е трябваше неведнъж да желае среща с върховен личен състав.

Ан Шоу, на 68, беше казано, че ракът й не може да бъде лекуван, откакто лекарите не съумяха да видят израстък на яйчниците с размер на топка за голф при сканиране през 2019 година и по времето, когато беше диагностицирано през 2021 година, когато се популяризира в червата й, не можеше да се направи нищо.

Тя претърпя колостомия и в този момент живее със стома, което понижава това, което може да яде и прави, до момента в който дружно със брачна половинка си Луис, в този момент й остават няколко месеца живот. И въпреки всичко, в случай че ракът беше открит по-рано от медиците в университетската болница " Сейнт Джеймс " в Лийдс, тя може да не се е нуждаела от интервенция с химиотерапия, употребена за справяне с тумора.

И в този момент госпожа Шоу, която преди е преодоляла рак, споделя, че до момента й е бил отказван шансът да приказва с шефовете на Leeds Teaching Hospitals NHS Trust за това какво се е о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР