Жена с роди здраво момиченце седмица, след като мъжът ѝ

...
Жена с роди здраво момиченце седмица, след като мъжът ѝ
Коментари Харесай

Жена с COVID-19 роди здраво момиченце, седмица след като мъжът й почина от вируса

Жена с роди крепко момиченце седмица, откакто мъжът ѝ умира от вируса. Бебето е проплакало в болничното заведение в Хасково. Семейството е от Димитровград, оповестява btv. 
Бебенцето е кръстено Жулиета. Името е определено от бащата на детето. 40-годишният мъж обаче губи борбата с вируса седмица по-рано. Той бил без съпътстващи болести. Постъпва в болничното заведение в Хасково в тежко положение и към седмица по-късно умира.
 Лекар с ковид умря в Хасково Лекар с ковид умря в Хасково
Двама, инфектирани с ковид, са умряли в Хасково, оповестяват от регионалния спешен щаб, представени от Haskovo.info. 63-годишна лекарк...
31-годишната майка е безсимптомна и сега няма потребност от лекуване. Това ѝ е първо раждане.
Още при постъпването си в болничното заведение е била отделена. Поема я дежурният екип, а раждането се прави в авансово квалифициран бранш, описа в ефира на btv шефът на болничното заведение в Хасково – доктор Георги Гелов.
„ Майката е в положително общо положение. Няма симптоматика, присъща за COVID-19. Афибрилна е, няма температура, няма кашлица. В момента следродовият интервал протича безусловно обикновено “, разяснява той.
Бебето се появява на бял свят с тегло от 4,4 кг. Въпреки че е крепко, то ще бъде изписано без наложителните ваксини при раждането.
 Заместник-кметът на Хасково е с позитивна проба за COVID-19 Заместник-кметът на Хасково е с позитивна проба за COVID-19
Заместник-кметът на Хасково Динко Тенев е дал позитивна проба за ковид. Още двама чиновници са показали признаци на заболяванет...
С майката ще бъдат прибрани вкъщи с кола за спешна помощ, а няколко дни по-късно ще му бъде изработен втори PCR тест. Ако той е негативен, ще му се слагат наложителните ваксини.
От 50 кревати в хасковската болница за пациенти с ковид са заети 47. Очаква се да разкрият 15 спомагателни, заяви още шефът на лечебницата.
Новите случаи в региона са 32, а общо от началото на пандемията – 566. Поради тези индикатори Област Хасково към този момент попада в така наречен „ оранжева зона “.
 
 Контактните с Григор в Хасково, негативни за COVID-19 след карантина Контактните с Григор в Хасково, негативни за COVID-19 след карантина
През последното денонощие в област Хасково от РЗИ са взети 24 проби за съществуване на коронавирусна зараза, като 22 от тях са на контактн...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР