Жена с прострелна рана в главата е била открита в

...
Жена с прострелна рана в главата е била открита в
Коментари Харесай

Първа версия коя може да е простреляната в "Младост" жена СНИМКА

Жена с прострелна рана в главата е била открита в автомобил, паркиран пред блок 18 в столичния жк "Младост 1 ", оповестиха БНР и Нова телевизия.

Както БЛИЦ писа сигналът на тел. 112 е подаден към 20.50 часа от брачна половинка, който разкрил жена си мъртва в фамилната кола.

Извънредно! Убийство на жена по тъмна доба в София

На място са изпратени екипи на Спешна помощ и полицията, а медиците са установили гибелта на дамата, която на 46 години.

Районът е отцепен, а криминалисти правят оглед.

От пресцентъра на Министерство на вътрешните работи прецизираха, че 46-годишна жена е открита мъртва в автомобил, паркиран пред блок в столичния квартал „ Младост “. Сигналът е подаден на тел 112 в 20,47 часа от мъж, с който живеела на брачен начала. На мястото на случая е почнал оглед. Действията по следствието не престават.

Първи детайлности за убитата жена в столицата

По неофициална информация умрялата жена се споделя Станка Марангозова, написа Dir.bg.

През 2011 година тя бе арестувана при акция на ДАНС по следствие за измами и пране на пари. Марангозова бе пусната под домакински арест, а две години по-късно се барикадира в мезонет в столичния кв. "Витоша " и отхвърли да допусне частния правосъден реализатор, който трябваше да вкара в парцела новите притежатели. Апартаментът бе продаден на обществен търг след неплатени две ипотеки.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР