Жена разряза с маникюра си тестисите на съпруга си след

...
Жена разряза с маникюра си тестисите на съпруга си след
Коментари Харесай

Търновка разряза с маникюр тестисите на съпруга си

Жена разряза с маникюра си тестисите на брачна половинка си след фамилен скандал. Инцидентът е станал във Велико Търново, заяви "Борба ".

В изблик на гняв тя в началото захапала ръката му, след което протегнала ръка към мъжкото му достолепие и с маникюр раздрала по средата перинеума и скротума.

„ Това е доста необичаен случай, очевидно са използвали солидно количество алкохол. Става дума и за мъчителна ревнивост. За благополучие, сътрудниците са съумели да зашият тестисите в точния момент и да спасят индивида, тъй като безусловно са били изскочили на открито. Всички бяхме доста сюрпризирани от обстановката, която е меко казано необикновена. Но това е животът… реагираме на всевъзможни случаи “, разяснява шефът на Втора хирургия доктор Николен Стойнов.

Според осведомени двамата имали чести спречквания поради хипотетични изневери на мъжа. Във въпросния ден двамата седнали да вечерят и се почерпили, след което брачната половинка почнала да желае пояснения от половинката си по разнообразни мотиви.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР