Жена разкри подъл телефонен трик, за да провери дали партньорът

...
Жена разкри подъл телефонен трик, за да провери дали партньорът
Коментари Харесай

Жена споделя „подъл телефонен трик“, който ви помага да хванете партньора си в изневяра

Жена разкри лицемерен телефонен трик, с цел да ревизира дали сътрудникът ви изневерява. Вдъхновена от подкаста Call Her Daddy на Алекс Купър, където тя разкрива, че е минавала през телефона на мъжа си няколко пъти в живота си, колумнистката Яна Хокинг попита най-близките си другари дали в миналото са се изкушавали да подслушват или да изпитват потребност жак или хакнете телефона на колегата си.

С някои изненадващи отговори тя от този момент разкри изпитаните трикове, които доведоха до това, че доста от тях схванаха за сътрудниците си „ мръсни дребни секрети “. Тя описа по какъв начин един другар, преди лицето ID, снима гаджето си всякога, когато подвигна телефона си и вкара паролата си, изучавайки видеоклиповете, с цел да разбере какви букви натиска, преди да проникне в нея, с цел да ревизира телефона му.

Друг другар просто вкарва името на някогашната другарка на колегата си, получавайки неотложен достъп до телефона му (в последна сметка той я напусна, с цел да се върне при някогашната си). Тя също по този начин описа за пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР