Жена разбра по уникален начин, че нейният приятел ѝ изневерява

...
Жена разбра по уникален начин, че нейният приятел ѝ изневерява
Коментари Харесай

Жена разбра, че приятелят й изневерява в 4 часа сутринта

Жена разбра по неповторим метод, че нейният другар ѝ изневерява в 4 часа сутринта, съобщи Fox News, цитиран от обстоятелства.бг. Тя описа за случката в обществените мрежи и нейната история небрежно набра известност.

Репортерката Джейн Слейтър, отразяваща мачовете по американски футбол в Съединени американски щати, е хванала своя обичан в невярност посредством помощна на фитнес гривна, която следи виталните индикатори на индивида и неговата интензивност.

За мнозина, които желаят да се отърват от непотребните килограми, тези устройства са доста потребни. В случая на спортната кореспондентка обаче гривната е поставила завършек на нейната връзка. „ Искаше ми се да не е истина “, споделя американката.

Оказало се, че тя и нейният към този момент някогашен другар са си купили такива гривни, след което ги синхронизирали, с цел да си оказват помощ взаимно в противоречивите инициативи. Една заран обаче към 4 часа дамата забелязала необикновена за това време на денонощието интензивност. Тя схванала, че нейният обичан ѝ изневерява, а не е излязъл по мрачно на джогинг.

 

View this post on Instagram
This little cutie ❤️ also thank you @somethingaboutskincedars for the dermaplaning and IPL this week. Skin glowing
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР