Жена разбра, че приятелят й се среща с омъжена дама

...
Жена разбра, че приятелят й се среща с омъжена дама
Коментари Харесай

Жена разбра, че гаджето й се среща с омъжена дама и му отмъсти брилянтно

Жена разбра, че приятелят й се среща с омъжена дама и му отмъсти по извънредно брилянтен метод. На историята й, споделена в Reddit, публичност даде The Mirror.

В обществената мрежа тя споделя, че след 5 години в връзките с приятеля й Джо почнали да се появяват компликации. Двойката даже мислела да посети експерт.

" Опитах се да го убедя да се отидем на съветник по връзките, само че в последна сметка трябваше да отида сама. Консултантът настойчиво ми оферираше да приказвам с него и да вършим нещо дружно по-често ", написа тя.

Опитите й да промени обстановката обаче блъснали на камък и Джо почнал да се среща с омъжена жена на име Карън зад тила на брачна половинка й Патрик. Скоро авторката на поста схванала, че половинката й й изневерява и го напуснала.

Тъй като работела във фитнес зала, в която Джо и Карън постоянно упражнявали дружно, тя решила да се възползвала от обстоятелството, че посетителите подписват съглашение при записването си, съгласно което чиновниците имат право да ги снимат по време на подготовка и да употребяват фотосите за реклама в обществените мрежи.

" Снимах ги в залата и разгласих тази фотография под специфичното ни предложение за влюбени за Свети Валентин. След това пуснах фотографията като реклама в локален вестник.

Патрик видя рекламата, отиде в дома на Джо и подвигна заплашителен скандал. След това изхвърли всички движимости на жена си на терасата на Джо и му сподели, че може да задържи Карън за себе си ", написа още тя.

Междувременно някогашният й си навлякъл проблеми с шефа си, в чийто дом живеел чартърен. Освен това той не желал нова връзка и предиздвикал Карън да си събере багажа и да си търси ново жилище.

" Джо ми изпрати известие и ме попита дали бих разрешила да живее при мен. Той по този начин и не разбра, че аз съм пуснала обявата. Разбира се, пренебрегнах молбата му ", прибавя тя.

От думите й излиза наяве още, че за известно време Карън се върнала при брачна половинка си, само че по-късно се преместила при Джо дружно с 20-годишната си щерка.

Интернет потребителите не крият, че са доста впечатлени от историята на излъганата жена и признават, че отмъщението й е премислено съвършено.

" Много съм впечатлен, одобрявам тази концепция ", " Невероятно. Браво! ", " Честито! Кармата не е трябвало да прави нищо, ти съвършено си свършила цялата работа! ", пишат те. /

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР