Жена прибира кучета и котки от дворове във варненския квартал

...
Жена прибира кучета и котки от дворове във варненския квартал
Коментари Харесай

Варненци от кв. Аспарухово са в потрес, жена с психически проблеми прибира кучета и котки от дворове!

Жена прибира кучета и котки от дворове във варненския квартал " Аспарухово ", научи Varna24.bg . Ето какво написа варненка в обществените мрежи:

Здравейте! Моля, в случай че някой знае къде мога да намеря дамата, която прибира кучета и котки от дворовете на хората, до момента в който доближат трицифрен брой, да ми написа на персонални. Непрекъснато си сменя квартирите, наема къщи в Аспарухово и покрайнините. Казва се Маргарита. Ако на някой му е изчезнало животното и се съмнява, че е тя, да ми написа на персонално. Много сме.Търсим я!

В мненията се заформи и полемика за въпросната жена, ето какво пишат хората:

- Знаем последните няколко адреса, само че Маргарита отново се е преместила. Явно я гонят от всяка квартира, като схванат за каква воня и смут става въпрос. Тя не чисти на животните и не извежда кучетата. Всички са и упоени. Умират при нея;

- Извикайте малкия екран, юрист, полиция..Тази жена би трябвало да бъде прибрана,дали в полицията или психиатрия,но това е закононарушение!!!

- Тя има явно душевен проблем и е доста рискова за животните! Срещнах я преди време на алея в парка. Носеше найлонова торба, чийто отвор бе стиснала крепко с ръка, а в торбата се мяташе и мяукаше задушаващо се коте. Спречкахме се. Тя е доста мощна! Дълго време носих две синини на ръцете си от нея, само че най-малко до момента в който се боричкахме изтърва торбата и котето избяга. Съседка-адвокат ми сподели, че тази жена от доста години злоупотребява с животинки в " Аспарухово " и си сменя квартирите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР