Жена, преоблечена като монахиня стряска в тъмното деца и възрастни

...
Жена, преоблечена като монахиня стряска в тъмното деца и възрастни
Коментари Харесай

Паника в Радомир: Полицията издирва вещица, очевидци разказват за ужасии по тъмна доба

Жена, преоблечена като монахиня стряска в тъмното деца и възрастни в Радомир, предизвестява Za Pernik. За това споделят очевидци, които са имали нещастието да я срещнат.

Жената се разхожда облечена в черно от горната страна до долу, свети с фенерче, прави внезапни придвижвания и се смее на всеослушание като магьосница.

Селина Димирова споделя две случки с "лудата жена “, за която се носи слух, че се облича в черно като монахиня и че гони деца и плаши хората:

"Онзи ден до момента в който си търсех ключовете пред нас я видях …освети пътя си с фенерче и светна по-късно и към себе си видях я …не беше доста покрай мен,но когато светеше очевидно ме видя…друг на открито пред блок 10 в 121 и близките блокове НЯМАШЕ…тя забърза крачката….изкара ми безусловно ангелите …нямах нищо в мен за самоотбрана,а ѝ като цяло да видиш някой подобен ненормалник пред вас баш е стресиращо….,а и където и другаде да е,но имам поради,че съм си покрай у дома,а ето какви може да се случи и тук…

Днес преди 20 минути близо си отключвах тъкмо входа да си вляза и чух крясъци,този път беше по надалеч от мен,но като се обърнах я видях,тя се тресеше цялата в едни шубраци по-надолу от блока ми, по-късно чух смях…и то злокобен … потегли да върви,но аз влязох във входа, тъй като въпреки всичко когато чух виковете към този момент ключа ми беше в ключалката….добре,че бях бърза…Правете си сметка!

Пазете децата си и пазете и себе си!!! “

След сигнали на жители в полицията са подхванали дейности по определяне на самоличността на дамата. Според хората тя е психологично болна.

Полицаите са заловили подозрителна жена, а жители са ходили на различаване. Оказало се обаче, че това не е въпросната психопатка, а напълно друга жена, която е била освободена.

Има догатки, че въпросната монахиня в действителност е мъж, който се преоблича като жена и се крие по храстите. Търсенето продължава.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР