Жена, представяща се за много близка на Мартин Георгиев, който

...
Жена, представяща се за много близка на Мартин Георгиев, който
Коментари Харесай

Близка на Мартин Георгиев с нови разкрития за огнената вендета срещу бившата му

Жена, представяща се за доста близка на Мартин Георгиев, който преди дни възпламени апартамент в Камено, пожела да се показа и нейната позиция за огнената вендета, написа "Флагман ". Дамата категорично е поискала да остане анонимна.

„ В показанията си той споделя, че е изгасил цигарата си в запалителна течност, само че това не е правилно. Не е запалил жилището без да желае, а от яд към нея. Бившата другарка на Мартин Георгиев, която всеки знае като Гергана, а същинското ѝ име е Гинка, има 3 деца, като всички знаят, че единствено първото е негово. Тя е от ромски генезис и не се грижи добре за децата си. Ще стартира с това, че тя не работи, само че се изкарва жертва, единствено тъй като има деца. Тя срина Мартин Георгиев душевен, като му отправяше закани, по какъв начин ще го отдели от децата му, по какъв начин ще му стъжни живота, а в това време му споделяше какъв брой доста го обича “ , описа дамата.

Тя твърди още, че въпросната Гергана не е добра майка и това се виждало от профила й в обществената мрежа, където постоянно поствала фотоси с разнообразни мъже. Статусът на младата жена във Facebook е "необвързана ". Тя разгласява постове от вида: „ Днес дамите се научиха да се оправят с всичко сами. Научиха ги слабите мъже! “, както и много по-агресивни послания от вида: "Не скърбя за нщо. Щом съм разрушил нечия мутра, значи по този начин е трябвало! "
 Профлът на младата жена изобилства с сходни нападателни послания
„ Въпреки че другите 2 деца не са от Мартин Георгиев, те са гледани редовно от майка му и баба му, наред с първото им общо дете - Валери, което е цялостно копие на татко си. Тя се прави на жертва, а всеки мисли, че Мартин Георгиев е неприятният. Силно се надявам истината да излезе нескрито и да се потвърди, че Мартин Георгиев е направил това с цялата си гняв и яд към тази жена, която от 2014 година насам не го оставя да диша – безусловно “ , сподели още дамата.

Припомняме, че сега Мартин Георгиев се намира в ареста след огнената вендета на ул. „ Юрий Гагарин “ в Камено. Пламъците унищожили изцяло хола, кухнята и коридора на жилището.

23-годишният мъж има богато престъпно минало и даже е с влезнала в действие от септември т.г. присъда за кражба на автомобил. Той е направил палежа, до момента в който е в изпитателен период и в случай че бъде наказан, ще лежи и за двете закононарушения.

По време на мярката за неотклонение, Мартин изясни, че във въпросната вечер бил пийнал и от гняв ритнал шише със запалителна течност, след което хвърлил фаса си на земята и по този начин пламна пожарът.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР