Жена, пострадала при катастрофата на АМ Тракия край Вакарел в

...
Жена, пострадала при катастрофата на АМ Тракия край Вакарел в
Коментари Харесай

Изписаха от "Пирогов" пострадала от катастрофата при Вакарел

Жена, потърпевша при злополуката на Автомагистрала Тракия край Вакарел в петък, е изписана от " Пирогов ", където бе призната след случая. На 13 април шестима души починаха, а 23 бяха ранени при злополука с рейс на 27-ия километър на аутобана. Кола блъснала автобуса, пътуващ от Бургас към София, и той се обърнал в канавката. Пострадалите, измежду които и дете, бяха откарани в столични лечебни заведения. По случая е упрекната 29-годишната шофьорка на колата.  

Момчето, потърпевшо при произшествието, остава в детската реанимация на " Пирогов "  и в неделя. 13-годишното  дете е в устойчиво положение,  а направените контролни проучвания демонстрират, че белият му дроб към този момент е разгънат и притокът на О2 към организма възобновен. Това оповестиха от пресцентъра на болничното заведение. Майката на момчето към този момент е изписана от травматологията, където беше призната поради пострадвания по ръката.

Другата жена продължава да е в хирургията, без непосредствена заплаха за живота все още. Четвъртият потърпевш, откаран в " Пирогов " след злополуката, беше прегледан и проучен в незабавното поделение и по-късно освободен.
 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР