Жена пострада днес в района на Младежкия дом в Благоевград.

...
Жена пострада днес в района на Младежкия дом в Благоевград.
Коментари Харесай

Напаст кучешка в Благоевград! Поредно нападение над жена в района на Младежкия дом, глутница дебне от засада

Жена пострада през днешния ден в региона на Младежкия дом в Благоевград. Едно от кучетата, част от позната на благоевградчани глутница в региона,я издебнало в тил, блъснало я, и я захапало грубо. Само намесата на очевидци предотвратила съществени последствия за благоевградчанката. Случилото се, тази заран, за следващ път отприщи гневни мнения на жителите на града, които безусловно пропищяха от кучешката злина.

Проверка на Struma. com откри, че всекидневно на горещия телефон в общината постъпват най-малко по три сигнала да нахлуване от кучета в разнообразни елементи на града. Центърът на регионалния град е цялостен с озверели бездомни кучета, които заплашват живота и здравето на хората. В региона на Младежкия дом е цялостно с деца, майки с бебета, които всекидневно треперят от срещата с озверялата глутница от 5-6 кучета. Проблемът с кучетата е извънредно сериозен.

Общинският подслон е претъпкан, пълномощията на кмета са лимитирани и дефакто общинското управление е под "запрещение " да пипне едно куче, защото незабавно се намесват организации които бранят животните и прокуратурата. За всяко куче по повод, на което са взети ограничения, кметът написа пояснение, желано от прокуратурата. Държавата не оказва помощ на общините да се оправят с този проблем, а той става все по-голям. Държавните институции са сложили общината в безспорна невъзможност да се оправи с кучешката злина.

От общината даже поучават хората, станали жертва на кучешко нахлуване да завеждат каузи, единственият метод да бъдат морално възмездени за преживения стрес и смут от случилото се. Стана по този начин, че кучетата се оказват по-важни от хората, в случай че едно куче пострада се подвигат на крайник държавни институции и бранители на животните, подвигат такава врява, че свят да ти се завие, само че когато е заплашен човешки живот институциите нехаят. Затова пазете се! Няма кой да ви опази от тази злина.
Петя Колева

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР