Жена подарява колата си на този, който я намери. Звучи

...
Жена подарява колата си на този, който я намери. Звучи
Коментари Харесай

Жена плаща данък на автомобил, който уж притежава, но не е виждала

Жена подарява колата си на този, който я откри. Звучи неуместно, само че Силвия Георгиева стигнала до екстравагантното решение, откакто попаднала в " обаян кръг ".

Собственичката на колата има шофьорска брошура, заплаща налога на моторното транспортно средство, което има, само че все не ѝ се случва да го подкара.

Дамата от град Попово обикаля от една институция в друга, като твърди и потвърждава, че има кола, само че в действителност няма, тъй като автомобилът е при различен. Силвия Георгиева схванала, че наследява и към този момент е притежател на автомобил, когато си извадила уверение за наследници, по-късно отишла и в данъчното в Попово.

" Там разбрах, че се води кола на мое име, която е била на татко ми. Той имаше ТЕЛК и евентуално се е възползвал от него, като е купил кола, която се ръководи от различен човек. Аз не знам кой е този човек ", споделя Силвия.

От данъчното в град Попово я предиздвикали да заплати отговорностите си за колата за предходната година. тя се сдобила и с нотариално удостоверен документ за отвод от благосъстоятелност. " От данъчното ми споделиха, че не мога да спра налога. Насочиха ме към КАТ –Търговище
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР