Жена откри ценна вещ и вече три месеца се опитва

...
Жена откри ценна вещ и вече три месеца се опитва
Коментари Харесай

Асеновградчанка издирва млада двойка, изгубили флашка със сватбени снимки

Жена откри скъпа движимост и към този момент три месеца се пробва да я върне на притежателите ѝ. Цветелина Тачева разкрила синя флашка в град Асеновград в края на предходната година.
Прочетете още
Месеци тя не си разрешила да я отвори, поради конфиденциалността на притежателя ѝ. Но през днешния ден го сторила, с цел да открие следи, благодарение на които да откри притежателите на вещтта. Още повече, че в цифровата памет имало извънредно скъпи фотоси от значим миг - сватбата на млада двойка, написа.

" Сигурна съм, че доста им липсват (особено,ако нямат копие). Бих желала да им върна тези невероятни мигове. Моля,ви в случай че разпознаете хората от фотосите, свържете се с мен. ", написа Цветелина Тачева.

Вижте цялата обява, споделена от дамата:

" Ъпдейт на поста!  Преди три месеца открих тази флашка (изгубена), само че оттогава не е открит притежателя. Не бях отваряла флашката през тези месеци, тъй като въпреки всичко е персонална движимост.

Позволих си да я отворя в този момент и да обявявам фотография на притежателя и, тъй като това на което попаднах вътре е доста скъпо - а точно тяхната СВАТБА. Фотосесия и хиляди красиви моменти запечатани. Сигурна съм, че доста им липсват (особено, в случай че нямат копие). Б их желала да им върна тези невероятни мигове. Моля Ви, в случай че разпознаете хората от фотосите, свържете се с мен. Надявам се да бъдат открити,след което ще изтрия персоналните им фотоси,които обявявам в този момент. Благодаря "

Всеки, който има информация за притежателите на флашката, може да се свърже с Цветелина Тачева във Фейсбук или на тел: 0894490390.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР