Жена откри домашния си котарак жестоко пребит, а 12-годишният Томи

...
Жена откри домашния си котарак жестоко пребит, а 12-годишният Томи
Коментари Харесай

Пребиха зверски Томи, умря в ръцете на стопаните си СНИМКА

Жена откри домашния си котарак грубо пребит, а 12-годишният Томи умрял в ръцете на татко ѝ.

Фрапиращата история се разиграла във Владая, а за нея сигнализира пострадалата господарка. Вася Велинова споделя, че Томи бил удрян с верига или пръчка, като ударите били многочислени.

Дамата е потресена от стореното, като не може да разбере за какво някой е прибягнал до такава непредизвикана експанзия.

" За следващ път се увещавам, че има доста неприятни хора на този свят, без сърца в себе си. Не мога да схвана с какво може да попречи това богатство, че да стигнеш до там и да удряш още веднъж и още веднъж ", споделя Велинова.

Жената приканва локалните поданици да пазят себе си и своите домашни питомци. " Светът е цялостен с неприятни хора и не се знае кой ви мисли положително за вас и всички които обичате ", заключава тя.

Няма данни по случая да е подаден сигнал до способените органи. Припомняме, че Законът за отбрана на животните в България дефинира като закононарушение причиняването на гибел или увреждане на гръбначно животно посредством демонстрация на свирепост. Наказанието може да бъде отнемане от независимост до три години и санкция от 1000 до 5000 лв..

Вижте целия роман на Велинова, оповестен без редакция:
" Здравейте, другари и поданици на Владая. Това е котаракът ми Томи, който през вчерашния ден беше пребит до гибел от пръчка или верига във Владая. Почина в ръцете на татко ми.За следващ път се увещавам, че има доста неприятни хора на този свят, без сърца в себе си.Не мога да схвана с какво може да попречи това богатство, че да стигнеш до там и да удряш още веднъж и още веднъж. За мен това не са хора.Това богатство стана член от семейство ми цели 12 години.Беше най-добричкото и благо богатство.Не заслужаваше по този начин да си отиде от този свят. Никой не заслужава такава болежка да изпита.Ще ми липсва извънредно доста.Жители на Владая, апелирам ви, пазете се вие и домашните си любимци.Светът е цялостен с неприятни хора и не се знае кой ви мисли положително за вас и всички които обичате. Бъдете здрави ".
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР